ارزش غذایی و فواید لعاب برنج برای نوزاد

15 اسفند 1403

طرز تهیه لعاب برنج برای نوزاد که یک وعده غذایی عالی برای کودک محسوب می‌شود؛ بسیار ساده بوده و تقریبا در دسترس همه خانواده ها نیز هست. از طرفی شاید برخی تصور کنند که لعاب برنج اصلا سیر کننده نبوده و یا ارزش غذایی زیادی ندارد. در صورتی که این غذا در عین سادگی بسیار مفید بوده و از طرفی می‌توان به شکل های مختلفی نیز آن را برای کودک آماده کرد. همچنین از سنین پایین نیز نوزادان می‌توانند از این غذا استفاده کنند. حتی گاهی در مورد بزرگسالان نیز شاهد این موضوع هستیم که از لعاب برنج برای مراقبت از پوست و موی خود استفاده می‌کنند. از این رو بهتر است برای استفاده از آن حتما با یک مشاوره تغذیه مشورت کرده و سپس آن را وارد رژیم غذایی کودک خود کنید. برای دریافت مشاوره کودک کلیک نمایید.

فهرست مطالب


  • سن مناسب برای خوردن لعاب برنج در نوزادان
  • ارزش غذایی و فواید لعاب برنج برای نوزاد
  • انواع طرز تهیه لعاب برنج برای نوزاد
    • شیر برنج
    • پودینگ برنج و سیب
  • نکات تکمیلی طرز تهیه لعاب برنج برای نوزاد
  • عوارض مصرف لعاب برنج برای نوزاد
  • چقدر به نوزاد لعاب برنج بدهیم؟
    • سخن پایانی

برای دریافت مشاوره در زمینه طرز تهیه لعاب برنج برای نوزاد می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.


سن مناسب برای خوردن لعاب برنج در نوزادان

طرز تهیه لعاب برنج برای نوزاد جزو دستور غذاهایی است که تا قبل از شش ماهگی نیز می‌توان از آن برای کودک استفاده نمود. البته که این غذا نباید تبدیل به غذای اصلی نوزاد شود. چرا که تا یک سالگی شیر مادر اصلی ترین غذایی است که نوزاد باید بخورد. تقریبا می‌توان از سن چهار ماهگی این غذا را وارد رژیم غذایی نوزاد کرد. البته که باید نکاتی را در این مورد در نظر گرفت؛ که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد. برای آشنایی بیشتر با انواع نیازهای اولیه و اساسی کودکان کلیک نمایید.

ارزش غذایی و فواید لعاب برنج برای نوزاد


از آنجایی که لعاب برنج از آسیاب کردن برنج به صورت پودر تشکیل می‌شود؛ سرشار از کربوهیدرات است که همین موضوع باعث می‌شود نوزاد برای مدت زمان طولانی تری سیر مانده و همچنین زودتر نیز وزن بگیرد. از طرفی حاوی چربی کمی بوده و اصلا کلسترول ندارد. مزیت دیگری که لعاب برنج دارد؛ این است که فاقد گلوتن است و نوزادانی که مبتلا به سلیاک هستند نیز می‌توانند از آن استفاده نمایند. برخی دیگر از فوایدی که این خوراکی برای نوزاد دارد؛ شامل موارد زیر است. برای اطلاع از چگونگی تغذیه سالم کودکان کلیک نمایید.

ارسال نظر

خطا ...
آدرس ایمیل وارد شده نامعتبر است.
متوجه شدم